Actievolle setfoto's 'Wonder Woman'

Actievolle setfoto's 'Wonder Woman'

We zien Diana het opnemen tegen een andere Amazone.

Als er één element is dat door critici geprezen werd in Batman v Superman: Dawn of Justice, is het wel Gal Gadots Wonder Woman. De dame krijgt volgend jaar in juni haar eerste solofilm en daarvan vinden op dit moment nog volop de opnames plaats. Op ComicBookMovie zijn nieuwe setfoto’s naar buiten gebracht, waarop we zien hoe zwaar het is om de prinses van het fictieve Themyscria te zijn.

De foto’s laten zien hoe Diana het opneemt tegen een andere amazone, in wat lijkt op een behoorlijk zwaar gevecht. Overigens zien we niet hoe actrice Gal Gadot de actiescène opneemt, maar haar stuntvrouw. Het lijkt erop dat de scène die opgenomen wordt zich afspeelt in het thuisland van Diana, niet in Europa. Daar speelt een ander deel van de film zich af, tijdens de Eerste Wereldoorlog.

















Wonder Woman wordt geregisseerd door Patty Jenkins en moet een ”vrij duister coming-of-age verhaal” vertellen ”over hoe Diana verandert in Wonder Woman”. Naast Gal Gadot spelen ook Naast Gadot zien we ook acteurs als Robin Wright (General Antiope), Chris Pine (Steve Trevor), Connie Nielsen (Queen Hippolyta), Lucy Davis (Etta Candy) en Lisa Loven Kongsli (Melanippe) rollen in de film.



NieuwsFilm

meest populair