Robert Downey Jr. in 'Spider-Man: Homecoming' en 'Sherlock Holmes 3'

Robert Downey Jr. in 'Spider-Man: Homecoming' en 'Sherlock Holmes 3'

En Michael Keaton niet geïnteresseerd in Spider-Man reboot.

Volgende week zien we Robert Downey Jr. in Captain America: Civil War en naar verwachting is hij ook te zien in de Avengers: Infinity War-films. Waarschijnlijk laten de opnames voor die ambitieuze tweeluik niet lang op zich wachten. Toch zal hij ook te zien zijn in Spider-Man: Homecoming en Sherlock Holmes 3.

Dat Downey Jr. ook te zien is in de Spider-Man reboot werd bekend via The Hollywood Reporter. De site meldt dat hij te zien is als Tony Stark en dus mogelijk ook als Iron Man. Afgaande op de eerdere trailer zijn de helden in Civil War al gezamenlijk in beeld te zien. In de Spider-Man film van regisseur Jon Watts (Cop Car) zal hun relatie verder worden uitgebouwd.

Deadline weet overigens te melden dat de slechterik in Homecoming in ieder geval niet gespeeld gaat worden door Michael Keaton. De acteur werd onlangs in verband gebracht met de rol (van Vulture?), maar blijkt toch geen interesse te hebben.

ShortList sprak Downey Jr. over de opvolger van Sherlock Holmes (2009) en Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011). De opnames zouden nog in 2016 moeten starten. "We zijn er nu over in gesprek," aldus Downey Jr. "Als we Sherlock films maken dan gaan we er helemaal voor. We proberen er één dit jaar te maken. Het is echt een zware opgave om die films te maken. Ik ben er iedere keer kapot van, maar ik vind het erg gaaf om weer te doen."

Vermoedelijk wordt Sherlock Holmes 3 een afsluitend deel in een trilogie. Als de derde Sherlock er echt gaat komen, dan mogen ze opschieten. Spider-Man: Homecoming staat gepland voor 27 juli 2017 en de Infinity War-tweeluik verschijnt op 3 mei 2018 en 2 mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair