'Daddy's Home 2' komt eraan

'Daddy's Home 2' komt eraan

Het duo Will Ferrell en Mark Wahlberg heeft voor een nieuwe episode getekend.

Daddy's Home, die begin dit jaar uitkwam, krijgt een vervolg. Dat meldt Deadline. Er wordt eveneens bericht dat Will Ferrell en Mark Wahlberg wederom van de partij zullen zijn, hetzelfde geldt voor scenarist/regisseur Sean Anders. Over Thomas Haden Church, Linda Cardellini, Hannibal Buress en John Cena is er niets vermeld, hoewel het nieuwe deel vermoedelijk over de laatstgenoemde zal gaan, gezien het eind van deel één.

Daarin zien we hoe Ferrell's Brad moeite heeft met het stiefvaderschap. Wanneer het gezin eindelijk op rolletjes loopt vertelt zijn vriendin Sara dat haar ex-man Dusty op bezoek komt. Geen probleem, denkt Brad, maar niets is minder waar. Dusty is het tegenovergestelde van Brad: knap, stoer en veel wilder. De twee mannen raken weldra verstrikt in een strijd om de liefde van hun (stief)kinderen.

Vooralsnog houdt Paramount Pictures het plot van deel twee geheim. Het origineel wist met een budget van 50 miljoen dollar het vijfvoudige op te halen, wat de studio graag opnieuw ziet gebeuren. Gary Sanchez Productions (Get Hard) fungeert nogmaals als producent. In het algemeen is Daddy's Home met gemixte reacties ontvangen. De critici zijn niet bepaald onder de indruk van de komedie, het publiek kent daarentegen slechtere tijden.

NieuwsFilm

meest populair