[UPDATE] Spectaculaire nieuwe blik op Spider-Man in 'Captain America: Civil War'

En strijdbare Avengers op tweeluik-poster 'Civil War.'

Vanavond Koningsnacht, morgen Koningsdag en donderdag lekker droog in de bioscoop om het volgende hoofdstuk van het Marvel Cinematic Universe te aanschouwen. Zo zou Walt Disney/Marvel Studios het waarschijnlijk graag zien. Hieronder zie je ten eerste een nieuwe blik op Spider-Man en een tweeluik-poster voor Captain America: Civil War, met daarop de voornaamste superhelden.

Hieronder de HIGH RES critics tv-spot met een fragment met onder meer een vliegensvlugge Spider-Man (Tom Holland):



En vier stills:









UPDATE: En hieronder nog twee spots met nieuwe beelden, ook weer met nieuwe beelden van Spider-Man, en uiteraard ook andere personages:





Opnieuw verschijnt een film van Marvel Studios een week eerder in flink wat landen buiten de States. Dit kan Walt Disney in dit geval overigens goed gebruiken aangezien in de States The Jungle Book nog flink de aandacht trekt. Na Civil War duurt het overigens niet heel erg lang voordat er weer een grote Disney-titel verschijnt. Op 27 mei (in de States) verschijnt namelijk alweer Disney's sprookjesfilm Alice Through the Looking Glass. Voor dat weekend staat overigens ook een volgende superheldenfilm gepland: X-Men: Apocalypse van 20th Century Fox.

In Nederland verschijnt Anthony en Joe Russo's Captain America: Civil War in ieder geval aankomende donderdag. Hieronder de affiches, gevolgd door een nieuwe tv-spot waarin de focus ligt op Captain America (Chris Evans) en Black Widow.









NieuwsFilm

meest populair