Regisseur Tim Miller over Cable in 'Deadpool 2'

Regisseur Tim Miller over Cable in 'Deadpool 2'

Het script van de sequel wordt momenteel geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick.

Het team achter Deadpool heeft al sinds de release van de eerste film laten weten dat ze het personage Cable graag in de sequel willen hebben. Nu de sequel officieel het groene licht heeft gekregen en de eerste film bijna op Blu en dvd uitkomt, heeft regisseur Tim Miller laten weten waar hij naar zoekt bij de acteur die uiteindelijk Cable zal vertolken en waarom ze het personage in de film willen hebben:

''Er zijn veel dingen die ik interessant vind aan de geschiedenis van Cable en de rol die hij speelt in het universum van de X-Men. Hij zat in de strips van Deadpool omdat de strip van Cable niet goed verkocht en die van Deadpool ook niet, en de combinatie van de twee personages bleek goud te zijn. Cable is net als Colossus een serieuze vent. En Deadpool heeft een serieuze kerel nodig als tegenwicht. Cable is de ultieme stille, sterke, cynische vechtbaas, het tegenovergestelde van Deadpool.

Scenarist Rhett Reese voegt hieraan toe:

''Cable heeft de kracht en doelgerichtheid die Deadpool niet heeft. Deadpool heeft ADHD en Cable is juist iemand die zich op een ding focust en hoe dan ook afrekent met datgene.''

Deadpool 2 moet onze bioscopen ergens in 2018 bereiken.



NieuwsFilm

meest populair