Gerucht: Ben Afflecks 'The Batman' barstensvol slechteriken

De film gaat echter niet "Under the Red Hood."

In 2018 of 2019 kunnen we waarschijnlijk de door Ben Affleck geregisseerde en geschreven Batman-film - die mogelijk de titel The Batman draagt - verwachten. Ondanks dat de film nog minimaal 2 jaar van ons verwijderd is, zou er al een (aanzet tot een) script zijn. De website Birth.Movies.Death zegt nu te weten welk verhaallijn de film in ieder geval NIET gaat volgen.

Eerder werd gehint naar het "Under the Red Hood"-verhaal, waarin Jason Todd (Robin / Night Wing / Red Hood) terugkeert naar Gotham City om zowel Batman als The Joker uit de weg te ruimen. Naar dit verhaal zouden ook hintjes zitten in Batman v Superman: Dawn of Justice. Birth.Movies.Death meent nu te weten dat dit niet gaat gebeuren.

Wel weet de website te melden dat we flink wat Batman villains te zien krijgen in The Batman. De website zegt dat iedere grote slechterik in de film te zien zal zijn. Affleck en co-schrijver Geoff Johns zouden de definitieve Batman-film willen maken, waarin ze het ultieme Batman-verhaal willen vertellen. Ze zouden daarom met vol geschut komen. Een groots, uitgestrekt Batman-universum zou al in kaart zijn volgens de bronnen van Birth.Movies.Death.

Naar verwachting verschijnt The Batman op 5 oktober 2018 of 1 november 2019 in de bioscoop. Dit zijn twee recent aangekondigde releasedata voor nog onbekende titels in het DC Extended Universe, welke startte met Dawn of Justice en over een paar maanden een vervolg krijgt met Suicide Squad. Ook in die laatste film zou Afflecks Batman te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair