Opnames 'Avengers: Infinity War'-films starten in november

Opnames 'Avengers: Infinity War'-films starten in november

En wat leren we over Scarlet Witch en Vision?

Regieduo Anthony en Joe Russo maakt op dit moment een promotierondje voor Captain America: Civil War. Uiteraard hebben ze het daarbij ook behoorlijk vaak over hun aankomende nieuwe films: Avengers: Infinity War - Part I en Part II. Tegenover Collider vertelden ze over wat we te zien krijgen en Deadline kreeg te horen wanneer de opnames van start gaan.

Eerst echter over wat we te zien krijgen. Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) zullen hun echte krachten leren kennen in de strijd tegen Thanos (Josh Brolin). ”Ik denk dat we nog niet eens de oppervlakte van haar krachten gezien hebben,” vertelde Joe Russo over de krachten van Scarlet Witch. ”Ze is een extreem krachtig personage en ik denk dat ze, nu we verder gaan, ontzettend belangrijk zal blijken.” Maar ook de Vision heeft meer in zich dan hij laat zien.

”Vision is een ander personage die zijn krachten nog niet helemaal gerealiseerd heeft. Dat is lastig in Civil War, want hij is een erg logisch personage. […] Ik denk dat hij bewust naar de achtergrond gaat bij sommige gebeurtenissen in [Civil War], omdat hij zo krachtig is. Als hij iemand zou raken met zijn ‘mind ray’, zou die meteen dood gaan en ik denk dat als hij een echte bedreiging tegemoet treedt, je gaat zien wat hij echt kan.”

Verder blijkt de pre-productie van de film al begonnen te zijn. ”We zijn een paar maanden geleden begonnen met de scenario’s,” liet Joe weten. ”We moesten wel. De opnames beginnen in november en we nemen twee films achter elkaar op. Dus we hadden zsm twee scripts nodig en we begonnen dus zo’n half jaar geleden eraan te werken.”

De broers begonnen al tijdens de post-productie van Civil War. ”Toen we deze film toegewezen kregen, gaven we onszelf een paar weken om de overgang te maken en toen brachten we halve dagen door met de schrijvers en halve dagen in de editing room, maandenlang. We krijgen de eerste versie van beide scenario’s als deze film begint,” aldus Anthony.

De eerste Infinity War-film komt op 3 mei 2018 uit, het vervolg een jaar later.



NieuwsFilm

meest populair