Nieuwe titels voor Marvels 'Avengers: Infinity War'-films

Nieuwe titels voor Marvels 'Avengers: Infinity War'-films

Maar wat ze worden weet men nog niet.

Vorig jaar kregen we te horen welke films Marvel allemaal uit wilde brengen voor Phase Three. Sluitstuk zou een tweedelige film worden: Avengers: Infinity War - Part I en Part II. Over die films is sindsdien met enige regelmaat een detail naar buiten gebracht. Zo weten we dat er meer dan zestig personages een rol gaan spelen en dat de twee films – ondanks de titels – compleet verschillend moeten worden.

Regieduo Anthony en Joe Russo liet nu tegenover Uproxx weten dat er geheel nieuwe titels komen. ”De bedoeling is om het te veranderen. We hebben alleen nog geen titel bedacht. Maar ja, we gaan ze veranderen. En ja, dat is een scoop: we gaan ze nieuwe titels geven,” aldus Joe.

De bedoeling is vooral om ervoor te zorgen dat de films wat meer los van elkaar komen te staan. Het worden wel twee Avengers-films, maar de inhoud moet echt verschillen. Kijken we naar Marvel-comics met Infinity en schurk Thanos (Josh Brolin) in de hoofdrol, dan zijn er veel opties, waaronder Infinity Gauntlet, Infinity Crusade, Infinity Abyss en Infinity. Scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely schrijven de scenario’s voor de IMAX-films.

De eerste komt op 3 mei 2018 uit, vervolgd op 2 mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair