Video

Eerste trailer Dan Brown-verfilming 'Inferno!'

Tom Hanks moet beslissen over het lot van de mensheid.

door Jim Pedd om 16:35 in Video
Robert Langdon (Tom Hanks) heeft nog nooit voor zo'n zwaar vuur gestaan als in Inferno. Komend najaar gaat de derde Dan Brown-verfilming in première en daarin moet hij een keuze gaan maken die het lot van de mensheid bepaalt. In onderstaande trailer wordt duidelijk gemaakt dat Langdon moet kiezen. Slaat hij de schakelaar om, gaat de helft van de mensheid direct dood, doet hij dat niet sterft de hele mensheid over een eeuw uit. Tegelijk zijn er nog genoeg raadsels om op te lossen: de moeilijksten tot nu toe belooft de schurk ons.Na The Da Vinci Code en Angels & Demons is dit de derde verfilming van een boek van schrijver Dan Brown. Aan het begin van de film van regisseur Ron Howard ontwaakt de beroemde Harvard-professor in een Italiaans ziekenhuis. Hij is zijn geheugen kwijt en moet in samenwerking met dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) op onderzoek uit. Samen racen ze door Europa en tegen de klok om een dodelijk wereldwijd complot tegen te werken. Daarbij blijkt hun reis direct verbonden te zijn met de beroemde dichter Dante.

Op 20 oktober 2016 gaat Inferno, vernoemd naar het werk van de middeleeuwse dichter Dante in première.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Kan me van het boek niks herinneren over een switch?

LMF

Avatar

PRIME "Kan me van het boek niks herinneren over een switch?"

Als ik het me goed herinner is het een hypothetische vraag. Het verhaal gaat over het verspreiden van een virus dat ervoor zorgt dat mensen zich nauwelijks nog kunnen voortplanten, om de explosieve en destructieve groei van de bevolking tegen te houden. Oftewel: nu handelen, of iedereen dood over 100 jaar omdat men elkaar uitroeit. Natuurlijk denkt iedereen in het begin van het verhaal dat er een virus verspreid zal worden dat mensen doodt in plaats van dat ze onvruchtbaar worden gemaakt.

benjamin

Avatar

Vond de vorige Dan Brown films niet echt bijzonder (en Da Vinci Code zelfs niet zo goed), dus ik blijf voorzichtig. Maar eerlijk gezegd was dit best wel een fijne trailer die alvast een niet al te oninteressante plot lijkt te beloven.

Banned

Avatar

Vond die vorige films echt vermakelijk. Vooral soundtracks waren fenomenaal. Kijk hier wel naar uit. Allen spijtig dat ie niet in cinemascope is geschoten. Felicty Jones zal in the picture staan dit najaar

Secret1994goesFilm

Avatar

Vorige films vond ik super, dus vond het jammer dat boek 3 niet is verfilmd... maar misschien na boek 4 verfilmd te hebben?
(was bij boek 1 en 2 ook, dat ze dit in verkeerde volgorde hebben verfilmd)

Gilead

Avatar

Ziet er geweldig uit. Het boek vindt ik persoonlijk
de beste van de reeks. Zin in!

M0vieFreak

Avatar

Dit ziet er zeer goed uit! :Y Vorige twee vond ik ook erg goed dus kom maar op. Smiley face

jeroen92

Avatar

Secret1994goesFilm "Vorige films vond ik super, dus vond het jammer dat boek 3 niet is verfilmd... maar misschien na boek 4 verfilmd te hebben?
(was bij boek 1 en 2 ook, dat ze dit in verkeerde volgorde hebben verfilmd)"


Het derde boek was imo de slechtste van de 4 langdon verhalen.
Inferno daarentegen het beste Smiley face

Goov25

Avatar

Wauw sterke trailer. Vorige twee films vond ik ook erg goed. Wel lang geleden dat ik ze gezien heb, misschien binnenkort weer ff checken Smiley face

Muufley

Avatar

Angels & Demons gezien onlangs op TV, een film voor leeghoofden. Het plot alleen al is te idioot voor woorden maar hoe het in zijn geheel verteld wordt is nog veel dwazer.

Ed Crane

Avatar

Angels & Demons vond ik een heerlijke komedie :+

Beste was kardinaal slash helikopterpiloot Ewan McGregor aan een parachute en een anti-materie explosie waarbij de mensen die er onder staan het gewoon overleven, alleen even een lichtflitsje zien. Classic T+)

nieuwslaatste nieuws

meest populair