Gebroeders Wilson en 'Borat'-regisseur maken gevangeniskomedie

Gebroeders Wilson en 'Borat'-regisseur maken gevangeniskomedie

Ook Olivia Munn en Martin Lawrence treden op in het ongetitelde project.

Luke Wilson heeft samen met Buck Ritchey het script van een ongetitelde komedie geschreven, en hij zal samen met zijn broer Owen erin spelen. Dat heeft The Hollywood Reporter bekend gemaakt. De broers doen daarnaast beroep op acteurs Olivia Munn en Martin Lawrence. Zij worden allen gedirigeerd door regisseur Larry Charles (Borat, The Dictator).

Howie Summers (Luke Wilson) is een onbekwame advocaat die onterecht van een bankoverval beschuldigd wordt. Voor de onuitgevoerde wandaad krijgt hij een levenslange gevangenisstraf. Celgenoot Slick (Lawrence) adviseert Howie om een vrouw buiten de bajes te vinden om zijn ellende te beperken. Howie vindt weldra een ogenschijnlijke lieve, bescheiden vrouw en trouwt met haar. Kort daarna krijgt de advocaat onverwachts zijn vrijheid. Ineens bevindt Howie zich in een huwelijk met een vrouw die hij niet eens kent.

Broerlief Owen Wilson zal ene Steven Stevens spelen, Howie's advocaat die door de rechtbank is aangewezen. Olivia Munn wordt tv-journaliste Holly Kelly, die bovenop de vreemde bankovervalzaak zit. Producent/financier Voltage Pictures gaat binnenkort in Cannes opzoek naar potentiële kopers. De ongetitelde onderneming moet echter nog vastgelegd worden, de cast en crew begint 11 juli.

NieuwsFilm

meest populair