Echte schurk 'Justice League: Part One'  onthuld?

Echte schurk 'Justice League: Part One' onthuld?

Het zou een voorloper van een hele andere zijn...

Er is een interessant gerucht rond de schurk waar de Justice League het tegen op zal moeten nemen. Velen gaan er na een hint in Batman v Superman: Dawn of Justice vanuit dat niemand minder dan opperslechterik Darkseid het zou worden. Maar nu is er een gerucht van de site BirthMoviesDate dat het een andere slechterik wordt.

Het zou het personage betreffen dat we al zagen in een verwijderde scène die Warner Bros. vlak na de release van de film vrijgaf. Het ging om een stuk waarin Lex Luthor (Jesse Eisenberg) een gesprek aan ging met een mysterieus buitenaards wezen. Volgens BMD is dat personage Steppenwolf en wordt hij de schurk.

”Hij heeft een geschiedenis met Darkseid” en zou het tegen de Justice League opnemen. De strijd zou zo zwaar zijn dat de leden van de groep het niet kunnen winnen en ze ”een dode vriend nodig hebben voor hulp.” Het personage debuteerde in 1972 en diende als leider van het leger van Darkseid. Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat hij in de eerste, in november 2017 verschijnende film van Zack Snyder de schurk is. Hieronder kan je nog eens de verwijderde scène terugkijken.



NieuwsFilm

meest populair