Algemeen

'Jurassic World'-scenarist schrijft vervolg 'Pacific Rim'

De film wordt geregisseerd door Steven S. DeKnight.

door Jim Pedd om 14:13 in Algemeen
Er wordt al sinds Guillermo del Toro’s sci-fi blockbuster Pacific Rim in 2014 verscheen gewerkt aan een vervolg. Pacifc Rim 2 zal in 2018 in première gaan en geregisseerd worden door Steven S. DeKnight. Nu is er ook een scenarioschrijver voor de film aangetrokken.

The Hollywood Reporter schrijft dat Derek Connolly het scenario van de film gaat schrijven. Hij schreef mede het script van Jurassic World, dus het is een goed teken voor de productie. Toch is het niet helemaal zeker wat de rol van Connolly wordt.

Eerdere bewerkingen van het scenario zijn geschreven door Del Toro, Zak Penn en Jon Spaihts. Wellicht dat hij dus simpelweg het script gaan herschrijven, maar het kan ook zijn dat hij compleet opnieuw begint. Plotdetails rond Pacific Rim 2 zijn verder schaars: wel weten we dat er meerdere personages voor de film terugkeren.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Ik kijk ernaar uit. :Y Hopelijk komt die echt in 2018 en hoeven we niet langer te wachten.

Decepticon

Avatar

Idd apart wat Connolly's rol precies inhoud, want Del Toro, Penn en Spaihts moesten toch iets aan Universal voor leggen, wat een lager budget garandeerde.
Misschien doordat Legendary door die ene Chinese gigant is overgenomen, dat ze meer budget krijgen en Connolly een grootser script mag schrijven en het huidige script gaat herschrijven/tweaken, met meer/groter spektakel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair