Details over proloog 'Justice League'

Details over proloog 'Justice League'

En wat wordt de rol van Willem Dafoe?

Nog een jaar en dan kunnen DC-fans de eerste van twee geplande Justice League-films in de bioscopen zien. De opnames daarvan vinden op dit moment plaats onder leiding van regisseur Zack Snyder en uiteraard is er een hele reeks geruchten rond de film.

Heroic Hollywood schrijft na een recent gerucht dat de schurk van de film Steppenwolf is, over de mogelijke proloog van de film. Aan het begin van de film zouden we gebeurtenissen 30.000 jaar voor het heden te zien krijgen. Daarin zou schurk Darkseid de Aarde aanvallen, maar verjaagd worden door een coalitie van mensen, Atlantiërs en Amazones. Daarbij laat hij de motherboxes achter, die opgehaald moeten worden door Steppenwolf in de eerste Justice League-film.

Een ander verhaal rond de film komt van Birth.Movies.Death. Volgens hen werkt Snyder aan een compleet andere aanpak van de onderwateropnames. In Batman v Superman werd Aquaman-acteur Jason Momoa in een watertank gefilmd, waarbij hij gewoon zijn adem moest inhouden.

Voor dit vervolg krijgt hij een grotere rol, dus is er een andere techniek nodig. Naar het schijnt heeft Snyder een ingewikkelde constructie gemaakt. Met op de achtergrond een green screen, moet Momoa in een computerarm liggen zodat het lijkt alsof hij onderwater zwemt. Een andere computerarm met camera erop kan hem volgen, waardoor het geheel er realistischer uit zou moeten zien.

Verder is er een verhaal rond het personage van Willem Dafoe. Hij zou een goeierik in de film spelen. Dafoe zou een van de Atlantiërs zijn in de film. Welke precies weten we helaas niet.

Justice League: Part One gaat op 2 november 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair