Mogelijk vrouwelijke vervanger Wolverine

Mogelijk vrouwelijke vervanger Wolverine

Bryan Singer vindt een Avengers-achtige film met alle mutanten verder een goed plan.

20th Century Fox gaat verder met zijn geplande X-Force-film. Daarnaast vertelde Bryan Singer, regisseur van het morgen uit te komen X-Men: Apocalypse en drie andere films in de franchise, dat er mogelijk een vrouwelijke Wolverine komt.

Na The Wolverine 3 hangt acteur Hugh Jackman zijn klauwen definitief aan de wilgen en om hem te vervangen moet er natuurlijk een goede opvolger komen. Wat Singer betreft zou het introduceren van een vrouwelijke kloon van Wolverine, X-23, in X-Force, een goede mogelijkheid zijn. Toch benadrukt hij dat de ontwikkeling van de film zich nog in ”het vroegste scenariostadium” bevindt. Het zou dus kunnen dat X-23 een rol in de film gaat spelen, maar er is nog niets zeker.

Een ander mooi feitje is dat Singer een film waarin de X-Men, X-Force, Deadpool en de New Mutants het samen tegen een grote schurk opnemen. Het zou dan een Avengers-achtige film moeten worden. ”Ik ben daar absoluut voor, maar als het enkel gaat om het samengooien van een groep personages dan niet.”

Wat vinden jullie van het idee van een vrouwelijke Wolverine?



NieuwsFilm

meest populair