Simon Pegg en Mike Myers naast Margot Robbie in 'Terminal'

Simon Pegg en Mike Myers naast Margot Robbie in 'Terminal'

Dexter Fletcher en Max Irons spelen ook in de film noir van Vaughn Stein.

Margot Robbie is niet meer langer alleen in Terminal, dat meldt Deadline. Filmmaker Vaugh Stein heeft een viertal namen aan zijn regiedebuut toegevoegd dat omschreven wordt als een film noir/thriller. Het betreft acteurs Simon Pegg, Mike Myers, Dexter Fletcher en Max Irons (tv-serie The White Queen).

In Terminal worden twee huurmoordenaars (Fletcher en Irons) door een mysterieuze werkgever ingehuurd om een taak te volbrengen die dicht in de buurt van een zelfmoordmissie komt. Ze krijgen er echter goed betaald voor, dus veel klagen doen ze niet. Het onwaarschijnlijke duo kruist kort daarop het pad met Annie (Robbie), een femme fatale die verwikkeld raakt in hun dodelijke opdracht.

Vaugh Stein schreef zelf het script. Momenteel zijn de opnames bezig in Hongarije. Terminal is een project van LuckyChap Entertainment en Beagle Pug Films. De Highland Film Group en Ingenious Media bekostigen het regiedebuut van Stein. Het is nog onbekend wanneer de film noir uit moet komen, en in welke vorm. Nieuwe titels met Robbie laten niet lang op zich wachten, de komende maanden verschijnen Whiskey Tango Foxtrot, The Legend of Tarzan en Suicide Squad in onze bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair