Wordt Jamie Bell de nieuwe James Bond?

Wordt Jamie Bell de nieuwe James Bond?

Hij zou met Barbara Broccoli gesproken hebben over de rol.

Tijdens de persrondes voor Spectre maakte Daniel Craig duidelijk dat hij er geen zin in had om de iconische spion nog eens te spelen. Het spelen van de rol is uitputtend en de films kosten ontzettend veel tijd om te maken. Ondanks dat Craig nog wel een contract heeft voor een volgende film, lijkt hij die niet te gaan maken. Nu is er vanuit Deadline het bericht dat acteur Jamie Bell met producenten gesproken heeft over de rol.

Bell zou specifiek gesproken hebben met producent Barbara Broccoli. De twee werken nu ook samen aan de film Film Star’s Don’t Die in Liverpool, dus de gesprekken zouden in het verlengde daarvan plaatsgevonden kunnen hebben. Hoe serieus het was, is daardoor maar de vraag.

Als we kijken naar het aantal projecten waar Daniel Craig op dit moment voor getekend heeft, lijkt het in elk geval zeer zeker dat hij de rol niet meer op zich neemt. Zo is hij te zien in de miniserie Purity, waarvan er minstens twee seizoenen komen. Daarnaast heeft hij nog getekend voor Logan Lucky, een project van Steven Soderbergh.

Wat zouden jullie van Jamie Bell vinden als nieuwe James Bond?



NieuwsFilm

meest populair