Foto's van Harry Potter-personages, 19 jaar later

Update: nu ook met foto's van de Weasleys!

Update: Onderaan het bericht kan je nu ook foto’s vinden de Weasley’s.

Over een paar maanden wordt Londen overgenomen door Pottermania. Vandaag zijn er voor het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child foto’s vrijgegeven van een oudere Harry, zijn vrouw Ginny en hun jongste zoon Albus. Het betreft dus geen beelden van personages in films, maar van hun toneelvariant.

De foto’s tonen Harry Potter (Jamie Parker), Ginny (Poppy Miller) en zoon Albus Severus Potter (Sam Clemmett). Het toneelstuk speelt zich negentien jaar na de gebeurtenissen in Harry Potter and the Deathly Hallows af en volgt een overwerkte Harry Potter. Hij werkt nu voor het Ministerie van Magie en heeft thuis te maken met een opstandige zoon.

Het toneelstuk is geschreven door J.K. Rowling, Jack Thorne en John Tiffany en geldt als officieel achtste verhaal in het Potter-canon. De kans lijkt klein dat hier een filmversie van komt, maar het script van het toneelstuk wordt in elk geval in boekvorm uitgegeven. In november is er verder nog een film te verwachten in de franchise, een prequel met de titel Fantastic Beasts and Where to Find Them.









Dan zijn er nog drie foto’s van Ron (Paul Thornley), Hermione (Noma Dumezweni) en hun dochter Rose Granger-Weasley (Cherrelle Skeete).









NieuwsFilm

meest populair