Ben Affleck: 'The Batman' krijgt grotendeels origineel verhaal

Ben Affleck: 'The Batman' krijgt grotendeels origineel verhaal

Op de manier zoals Zack Snyder dat ook deed?

Ondanks dat de losstaande Batman-film, mogelijk met de titel The Batman, nog geen officiële verschijningsdatum heeft, wordt er al wel volop gewerkt aan de DC-film. De voornaamste man achter de film wordt Ben Affleck. Naast dat hij de titelrol speelt, schrijft en regisseert hij de film. In gesprek met Cines Argentinos geeft hij aan wat voor een verhaal we kunnen verwachten.

"Ik denk dat ik hetzelfde doe als wat Zack deed met zijn film. Ik leen bepaalde zaken uit de geweldige comics, maar bedenk er een origineel verhaal omheen. Ik wil niet dat de fans het verhaal kennen en herkennen. Maar ik gebruik en steel wel gave dingen die al eerder zijn gedaan in de comics."

Eerdere geruchten meldden dat het script, dat Affleck schrijft met Geoff Johns, [rul=http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=49036]barstensvol slechteriken[/url] zit. En mogelijk krijgen we in de film meer te zien van Jason Todd, de Robin waarvan we het bekladde pak zien in Dawn of Justice.

Vooralsnog lijkt het erop dat "The Batman" op 5 oktober 2018 of 1 november 2019 verschijnt. Voor die tijd krijgen we in ieder geval Justice League Part One (2017) en Suicide Squad (2016) te zien. In beide DCEU-films heeft de Dark Knight een rol.



NieuwsFilm

meest populair