Algemeen

'The Flash' flitst weer met 'Dope'-regisseur Rick Famuyiwa

Snelle superheld opnieuw in de startblokken.

door Bram de Groot om 10:03 in Algemeen
Eind april werd duidelijk dat Seth Grahame-Smith niet langer de regisseur was van de DC-film The Flash. Nu weet Deadline te melden dat Rick Famuyiwa de nieuwe kopman is.

Famuyiwa is vooral bekend van zijn laatste film, de verleden jaar verschenen dramedy Dope. Eerder was hij verantwoordelijk voor onder meer de komedie Our Family Wedding uit 2010. Onlangs rondde hij voor HBO het drama Confirmation af.

De titelheld en zijn alter ego Barry Allen in The Flash worden gespeeld door Ezra Miller (The Perks of Being a Wallflower, Fantastic Beasts and Where to Find Them). Zijn personage dook eerder dit jaar al twee keer kort op in Batman v Superman: Dawn of Justice en hij zal voor zijn losstaande film ook te zien zijn in Justice League - Part 1 (2017).

The Flash staat gepland voor 16 maart 2018.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik heb Famuyiwa's werk nog niet gezien maar ik hoor alleen maar goede dingen over Dope. Vraag me af wanneer dit trouwens in productie gaat. Lord&Miller and Grahame-Smith hebben een script afgeleverd waar WB in ieder geval blij mee was, lijkt me wel dat Famuyiwa er zelf dan nog een keer overheen gaat maar dan kan de pre-production zo'n beetje elk moment beginnen lijkt me :9 Aangezien de film in Maart 2018 uitkomt en WB over het algemeen altijd een jaar aan post-productie heeft voor hun DCEU films en zo'n zes maanden aan filmen en grofweg drie maanden pre-productie lijkt het me dat ze dan in Juli/Augustus daarmee beginnen Smiley face.

M0vieFreak

Avatar

Beter een regisseur met ervaring dan iemand die geen film heeft gemaakt. Ik kijk er erg naar uit. :Y

nieuwslaatste nieuws

meest populair