Algemeen

Daniel Day-Lewis en Paul Thomas Anderson herenigd voor nieuw filmproject

Day-Lewis is sinds Lincoln (2012) niet meer te zien geweest in een film.

door Zilko Tarici om 12:54 in Algemeen
Drievoudig Oscar-winnaar Daniel Day-Lewis en regisseur Paul Thomas Anderson, die eerder samenwerkten aan het fenomenale There Will Be Blood, zullen naar verluidt samenwerken aan een nieuwe film over de modewereld.

Day-Lewis, die sinds zijn rol als Abraham Lincoln in Steven Spielbergs film uit 2012 niet meer heeft geacteerd, was eerst losjes verbonden aan het project, maar lijkt nu zo goed als zeker mee te willen doen aan de vooralsnog titelloze film. Er is nog weinig bekend over de plot, maar de setting zal in ieder geval New York in de jaren '50 zijn.

Anderson werkt momenteel nog aan het script, en heeft ook al verschillende jonge actrices van Oost-Europese afkomst auditie laten doen voor bijrollen. Megan Ellisons Annapurna Pictures zal de film produceren en financieren, net zoals dat het geval was bij The Master en Inherent Vice, de laatste twee films van Anderson.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WillemJ

Avatar

Hopelijk is dit daadwerkelijk zo. Zou fantastisch zijn! Fingers crossed Smiley face

Hyenas

Avatar

Het leven is mooi. Het leven is echt mooi

M0vieFreak

Avatar

Hopelijk is dit waar want wil graag wel weer eens een film van Daniel Day-Lewis zien. Smiley face Hij wacht lang tussen zijn films maar komt altijd wel met iets goeds dus ik kijk er al naar uit.

nieuwslaatste nieuws

meest populair