Titel 'The Wolverine'-vervolg onthuld?

Titel 'The Wolverine'-vervolg onthuld?

Geen 'Old Man Logan' als dit gerucht klopt.

Al geruime tijd wordt er vermoed dat de derde losstaande Wolverine-film het geliefde Old Man Logan-verhaallijn gaat volgen. Dit ondanks het feit dat 20th Century Fox niet kan beschikken over personages als Red Skull, Hulk, She-Hulk, Hawkeye en Spider-Man. Een nieuw gerucht lijkt aan te geven dat we een heel ander verhaal te zien krijgen. De film van James Mangold zou namelijk de titel Weapon X dragen.

Mocht dit zo zijn dan zal de (mogelijk laatste) Wolverine-film voortborduren op het bronmateriaal van het matig ontvangen X-Men Origins: Wolverine uit 2009. Eerder werd verondersteld dat The Reavers de slechteriken zullen zijn in de X-Men spin-off waarin Hugh Jackman voor het laatst te zien is als Wolverine / Logan.

The Reavers is een groep criminele cyborgs. In de comics hebben een aantal van deze Reavers het specifiek gemunt op Wolverine. Leden van de Reavers zijn onder meer Donald Pierce, Lady Deathstrike, Pretty Boy, Bonebreaker en Skullbuster. Het zou zomaar kunnen dat de Wolverine-scène in het recent verschenen X-Men: Apocalypse van Bryan Singer een opzet is naar de derde Wolverine-film.

De opnames zijn ondertussen gestart. Naast Jackman zien we in "Weapon X" ook rollen van onder meer Patrick Stewart (Charles Xavier), Richard E Grant (gestoorde wetenschapper), Boyd Holbrook (slechterik), Stephen Merchant en Elise Neal. Vooralsnog staat de film gepland voor 2 maart 2017.



NieuwsFilm

meest populair