Algemeen

Eerste soort van blik op JK Simmons' Commissioner Gordon voor 'Justice League'

En zo is de Oscarwinnaar toch redelijk onherkenbaar.

door Bram de Groot om 11:31 in Algemeen
De opnames voor Justice League - Part One zijn alweer even onderweg. Een van de nieuwe gezichten is Oscarwinnaar J.K. Simmons die de rol gaat spelen van Commissioner Gordon.

Hieronder zie je een foto van Simmons in de sportschool. Het is duidelijk dat de 61 jarige acteur uit onder meer de Spider-Man trilogie en het muzikale drama Whiplash zich behoorlijk oppompt voor de rol. Hij heeft ook een ferme baard. Uiteraard moet nog duidelijk worden of hij ook een dergelijke gespierde, maar seniore uitstraling heeft in de film van Batman v Superman-regisseur Zack Snyder. Het zou in ieder geval wel passen in een film van de visueel ingestelde filmmaker.
De foto werd gemaakt door Aaron Williamson, een fitness trainer die samenwerkt met de nodige celebs. Hoe Simmons er daadwerkelijk uitziet in de film zien we vanaf midden november 2017, dan verschijnt Justice League - Part One namelijk in de Nederlandse bioscopen.

Every time we train together I forget he's 61 years old. So much respect for this guy. #JKSimmons #OldManCranking (hashtag via @mountaindog1)

Een foto die is geplaatst door Aaron Williamson (@aaronvwilliamson) op14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Tja, ik weet niet wat ik hiervan moet maken.

Bilbo

Avatar

Ach ja, 't is een Zack Snyder-film hè. Zelfs al ben je een trouwe commissaris, moet je toch wel het lichaam van een God hebben. Misschien dat Snyder mij eens moet casten, ik wil ook wel zo'n gezond figuur.

Trouwens, deze foto niet, gemaakt op het LA Greek Film Festival dit jaar? Hier lijkt ie dan toch iets meer op Gordon.
afbeelding

Steve-O

Avatar

Het is anders wel logisch dat James Gordon fit is gezien zijn positie in Gotham. Nogal een prestatie van Simmons, vooral met zijn leeftijd.

Ik kijk erg uit naar zijn performance, topacteur en Gordon is een fantastisch personage.

jelle077

Avatar

Https://www.youtube.com/watch?v=lcEMFte9-ag


in de comics is hij ook niet gewoon een politie agentje

Muufley

Avatar

Steve-O "Het is anders wel logisch dat James Gordon fit is gezien zijn positie in Gotham. Nogal een prestatie van Simmons, vooral met zijn leeftijd."


Waarom is het logisch dat een oudere politie commisaris er uit moet zien als een beest?

YOLO

Avatar

Zeer knap van J.K. Simmons T+)
Maar gaat hij werkelijk zo als Commissioner Gordon spelen. Dat slaat totaal nergens op O+ Typisch weer Zack Snyder en zijn "300" syndroom.

Zien we dan ook een "Rocky" montage voor Commissioner Gordon voor 'Justice League' :P Niet dat we zoiets al eerder zagen met Bruce Wayne in BvS. :P

Het is maar dat ik Irons nog geloof en dat Jon Berg, Geoff Johns & Ben Affleck meer de macht hebben over Justice League.

Bilbo

Avatar

Steve-O "Het is anders wel logisch dat James Gordon fit is gezien zijn positie in Gotham. Nogal een prestatie van Simmons, vooral met zijn leeftijd."


Ach ja, fit wel zeker, maar zó fit zou ook wel meevallen, toch?

Trouwens wel met je eens, knappe prestatie van Simmons om met zijn leeftijd nog zo'n massa weet op te werken. Doe het hem op mijn jonge leeftijd zelfs niet na.

ridjieddo

Avatar

Is ie niet gewoon aan het trainen voor een andere film?

Steve-O

Avatar

Bilbo "Ach ja, fit wel zeker, maar zó fit zou ook wel meevallen, toch?

Trouwens wel met je eens, knappe prestatie van Simmons om met zijn leeftijd nog zo'n massa weet op te werken. Doe het hem op mijn jonge leeftijd zelfs niet na."

Ach, ik zal mij er niet om bekommeren hoe fit hij er dan wel niet uit ziet of zou moeten zien. Maar we zijn het er allemaal over eens dat hij fit is en dat is iets wat ik bij Gordon vind passen.

M0vieFreak

Avatar

Erg goed van hem om dit te doen op die leeftijd. Smiley face Ik ben erg benieuwd naar zijn insteek in de rol, zou vet zijn als hij ook actie scènes heeft.

Ereptile

Avatar

Zo daar ben ik toch best van onder de indruk :P Super acteur die JK Simmons!

En zo wordt hij Gym Gordon :P

akketa

Avatar

Uitkijken met de aannames. JK Simmons traint, dus moet het voor de rol van Gordon zijn? Mogelijk wel, maar Simmons houdt zichzelf altijd wel fit.

Daarnaast, een brede gast in een rol die niet breed hoeft te zijn is 'standaard Zack Snyder"?! O+
Kan iemand mij een karakter buiten '300' geven die onnodig breed is geweest? Ik kan er zo niet 1 vinden. Scott Glenn in Suckerpunch? Dan is het de casting van Glenn zelf geweest, want die houdt zichzelf altijd wel gespierd (zie Daredevil).

Ed Crane

Avatar

akketa "Uitkijken met de aannames. JK Simmons traint, dus moet het voor de rol van Gordon zijn? Mogelijk wel, maar Simmons houdt zichzelf altijd wel fit.

Daarnaast, een brede gast in een rol die niet breed hoeft te zijn is 'standaard Zack Snyder"?! O+
Kan iemand mij een karakter buiten '300' geven die onnodig breed is geweest? Ik kan er zo niet 1 vinden. Scott Glenn in Suckerpunch? Dan is het de casting van Glenn zelf geweest, want die houdt zichzelf altijd wel gespierd (zie Daredevil)."


In 300 waren ze niet onnodig breed. Snyder deed gewoon de strip na; het was dus nodig.

Maar ik kan je vraag wel beantwoorden. Wonder Woman was typisch Snyderiaans onnodig breed... oh wacht...

akketa

Avatar

Ed Crane "In 300 waren ze niet onnodig breed. Snyder deed gewoon de strip na; het was dus nodig.

Maar ik kan je vraag wel beantwoorden. Wonder Woman was typisch Snyderiaans onnodig breed... oh wacht..."


Klopt, ik formuleerde het verkeerd. Onnodig breed, maar wel getrouw, dus eigenlijk niet onnodig breed. Dus eigenlijk is er zo goed als geen reden om het 'standaard Snyder' te noemen. :P

Wonder Woman was gelukkig wat 'breder'. In Fast 5 was ze broodmager.

nieuwslaatste nieuws

meest populair