Eerste soort van blik op JK Simmons' Commissioner Gordon voor 'Justice League'

Eerste soort van blik op JK Simmons' Commissioner Gordon voor 'Justice League'

En zo is de Oscarwinnaar toch redelijk onherkenbaar.

De opnames voor Justice League - Part One zijn alweer even onderweg. Een van de nieuwe gezichten is Oscarwinnaar J.K. Simmons die de rol gaat spelen van Commissioner Gordon.

Hieronder zie je een foto van Simmons in de sportschool. Het is duidelijk dat de 61 jarige acteur uit onder meer de Spider-Man trilogie en het muzikale drama Whiplash zich behoorlijk oppompt voor de rol. Hij heeft ook een ferme baard. Uiteraard moet nog duidelijk worden of hij ook een dergelijke gespierde, maar seniore uitstraling heeft in de film van Batman v Superman-regisseur Zack Snyder. Het zou in ieder geval wel passen in een film van de visueel ingestelde filmmaker.



De foto werd gemaakt door Aaron Williamson, een fitness trainer die samenwerkt met de nodige celebs. Hoe Simmons er daadwerkelijk uitziet in de film zien we vanaf midden november 2017, dan verschijnt Justice League - Part One namelijk in de Nederlandse bioscopen.

Every time we train together I forget he's 61 years old. So much respect for this guy. #JKSimmons #OldManCranking (hashtag via @mountaindog1)

Een foto die is geplaatst door Aaron Williamson (@aaronvwilliamson) op



NieuwsFilm

meest populair