Algemeen

Donald Glover tekent voor 'Spider-Man: Homecoming'

Dan heeft die fancampagne dus toch zijn effect gehad!

door Jim Pedd om 12:24 in Algemeen
The Hollywood Reporter meldt dat Donald Glover officieel getekend heeft om een rol te spelen in Spider-Man: Homecoming. Welke rol de acteur mogelijk gaat spelen is niet bekend. De casting lijkt deels een dienst van Sony richting fans te zijn. Toen de studio in 2012 werkte aan de reboot van de franchise, werd er op het internet een fancampagne gevoerd om Glover als nieuwe Spider-Man te casten.

Nu is hij dus op een andere manier in de film te zien, tegenover Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man. Andere rollen zijn er voor Robert Downey Jr. als Tony Stark / Iron Man, Marisa Tomei als Aunt May, Michael Keaton als slechterik en actrice en zangeres Zendaya als vrouwelijk hoofdpersoon.

Het is niet bekend welk verhaal de film volgt. Wel weten we dat het geheel van Jon Watts zich op de middelbare school af gaat spelen. De opnames beginnen volgende maand al en de film draait vanaf 6 juli 2017 in de bioscopen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Iammovies

Avatar

Als michael keaton echt de Fulture gaat spelen dan heeft hij een mooi voorproefje gehad is Birdman!

Joslyn

Avatar

Vulture Smiley face

Jakkie95

Avatar

In de animatieserie Ultimate Spider-Man heeft hij de stem gedaan van Miles Morales / Spider-Man, wellicht wordt Miles naar het witte doek gehaald? Glover lijkt me wel wat te oud voor die rol..

Perrysh

Avatar

Jakkie95 "In de animatieserie Ultimate Spider-Man heeft hij de stem gedaan van Miles Morales / Spider-Man, wellicht wordt Miles naar het witte doek gehaald? Glover lijkt me wel wat te oud voor die rol.."


Dat lijkt mij erg sterk. Dan zou Miles inderdaad een stuk ouder zijn dat Peter. Jammer, want ik kan die jongen alijd goed hebben als acteur.

NieuwsFilm

meest populair