Jim Mickle maakt dramathriller 'Godforsaken' met Sylvester Stallone

Jim Mickle maakt dramathriller 'Godforsaken' met Sylvester Stallone

Zal de maker van 'Cold in July' nogmaals een grauwe film afleveren?

Twee maanden terug werd er een samenwerking tussen Sylvester Stallone en STX Entertainment (The Gift) aangekondigd. Stallone zal in een thriller spelen genaamd Godforsaken, hoewel de naam momenteel niet meer van toepassing is en het project voor het ogenblik naamloos voort dobbert. Nu hebben de producenten een regisseur aangenomen om de klus te klaren: Jim Mickle.

In de thriller treedt Stallone op als een vergrijsde ex-gedetineerde die vele zaken uit zijn leven betreurt. Hij is vervreemd van zijn familie. Daar komt verandering in wanneer hij te horen krijgt dat zijn zoon is heengegaan en er mysterieuze individu's achter zijn familie aanzitten. Zodoende komt er een eind aan zijn teruggetrokkenheid en tracht hij een zoon te wreken die hij nauwelijks kende.

Het scenario is afkomstig van Daniel Casey. Mickle is als het goed is bezig met het zoeken naar de andere castleden. Laatstgenoemde bracht in 2014 Cold in July uit en werkte later aan de tv-serie Hap and Leonard. Stallone is momenteel bezig met de opnames van een Marvel-film, namelijk Guardians of the Galaxy Vol 2.



NieuwsFilm

meest populair