Eerste synopsis Marvels 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Eerste synopsis Marvels 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

En die van Doctor Strange heeft een update gekregen!

Marvel heeft de eerste officiële synopsis vrijgegeven voor James Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 2. Daarnaast is de synopsis van Doctor Strange voorzien van een kleine update. Beide omschrijvingen geven een eerste indruk van wat we mogen verwachten van de Marvel-films.

Guardians of the Galaxy Vol. 2


Tegen de achtergrond van de ‘Awesome Mixtape #2’ zet Marvels Guardians of the Galaxy 2 de avonturen van het team voort, terwijl ze reizen door de buitenste regionen van de kosmos. De Guardians moeten vechten om hun nieuwgevonden familie bij elkaar te houden, terwijl ze de mysteries over Peter Quills (Chris Pratt) vader ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en fan-favoriete personages uit de klassieke comics schieten onze vrienden te hulp.

Doctor Strange

Marvels Doctor Strange volgt het verhaal van de getalenteerde neurochirurg Doctor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch), die na een tragisch auto-ongeluk zijn ego terzijde moet schuiven en de geheimen van een verborgen wereld vol mysticisme en alternatieve dimensies leert kennen. Vanuit New Yorks Greenwich Village werkt Doctor Strange als tussenpersoon van de echte wereld en wat er voorbij ligt. Hij maakt gebruik van een reeks metafysische mogelijkheden en artefacten om de wereld te beschermen.

Doctor Strange draait vanaf 27 oktober in de bioscoop. Guardians 2 gaat op 27 april 2017 in première.

NieuwsFilm

meest populair