Algemeen

Noomi Rapace toch te zien in 'Alien: Covenant'

Ze neemt zelfs behoorlijk wat scènes op.

door Jim Pedd om 17:21 in Algemeen
Deadline schrijft dat, in tegenstelling tot wat gedacht werd, actrice Noomi Rapace toch een rol gaat spelen in Ridley Scotts Alien: Covenant. Eerdere berichten stelden dat de actrice geen rol zou krijgen in de film, maar volgens Deadline zit ze nu in Australië, waar de opnames plaatsvinden. Ze zou enkele weken op de set zijn.

Rapace was in 2012 te zien in Prometheus als Elizabeth Shaw. Aan het einde van die film, waar Alien: Covenant een vervolg op is, was te zien hoe Shaw samen met robot David (Michael Fassbender) de ruimte in ging, op zoek naar de makers van de mensheid. Dit tweede deel in de prequel-trilogie op Alien gaat van start als het kolonieschip Covenant op een planeet de robot David aantreft, ogenschijnlijk de enige overlevende van de verdoemde Prometheus-expeditie.

Rollen zijn er onder meer voor Katherine Waterston, Billy Crudup, Jussie Smollett en Danny McBride. De prequel gaat in oktober 2017 in première.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MenacE

Avatar

Hier ben ik blij om!

M0vieFreak

Avatar

MenacE "Hier ben ik blij om!"


Ik ook. Smiley face Maar denk dat ze niet een grote rol zal hebben dit keer.

nietselam

Avatar

Dit geeft alleen maar meer aan dat Ridley scott zelf niet eens weet wat hij aan het doen is met de prequels.
Voordat je begint met prequels voor 1 vd beste films ooit zorg je toch dat je het verhaal klaar hebt.

Chrischzz

Avatar

Het zou ook apart zijn als opeens de hoofdrol uit de eerste film er in de tweede niet meer bij is. Tuurlijk kan ze tussentijds dood zijn gegaan of iets dergelijks.

Maar laat dan wel zien wet er tussendoor gebeurd is. (ben trouwens benieuwd hoe ze dit in ID4 aanpakken) Dus dit is dan wel weer ok.

Verder weet ik nog niet hoeveel vertrouwen ik heb ik dit "2e" deel. Deel 1 voelde al als niet af en alsof Scott niet wist waar hij heen wilde.

starbass

Avatar

nietselam "Dit geeft alleen maar meer aan dat de pers niet eens weet wat Scott aan het doen is met de prequels. en dat alles wat ze roepen maar overal voor de waarheid wordt gezien.
"


Fixed that for you. ;)

nietselam

Avatar

starbass "Fixed that for you. ;)"


Nee hoor, Scott doet maar wat, eerst wilde hij geen alien film maken en nu in 1 x wel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair