Video

Volledige trailer 'Inferno'

"The Da Vinci Code" is terug!

door Bram de Groot om 09:46 in Video
Hieronder zie je de volledige trailer voor de film Inferno van regisseur Ron Howard, die eerder verantwoordelijk was voor The Da Vinci Code (2006) en Angels & Demons (2009). Uiteraard heeft Tom Hanks weer de hoofdrol als Robert Langdon.

In Inferno, ook met namen als Felicity Jones (The Theory of Everything) als Dr. Sienna Brooks, Irrfan Khan (Life of Pi) als Harry Sims, Omar Sy (The Intouchables) als Christoph Bruder en Sidse Babett Knudsen (Borgen) als Dr. Elizabeth Sinskey, ontwaakt Langdon in een Italiaans ziekenhuis en blijkt hij aan geheugenverlies te lijden. Samen met dokter Sienna Brooks probeert hij zijn geheugen op te rakelen. Er is echter haast aangezien er een psychopaat rondloopt die wereldwijd een plaag wil gaan verspreiden. Die psychopaat heet Bertrand Zobrist en wordt gespeeld door Ben Foster (The Program).

Vanaf 13 oktober is de Dan Brown-verfilming te zien in de Nederlandse bioscoop. Hieronder de trailer, gevolgd door de Nederlandse alternatieve trailer:

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Yor=

Avatar

Dan Brown's boeken hebben me altijd weten te boeien, maar om een of andere reden lukt dat bij de films niet. Ben benieuwd of dat bij Inferno anders gaat zijn...

Banned

Avatar

Kijk wel uit naar de film. Wel weer veel info over het verhaal in de trailers. Wel raar dat ze opneiuw een alternatieve trailer uitbrengen voor internationale markt. Was ook zo voor de teaser (de internationale trailer overigens stukken beter) ook hier kijk je best de internationale trailer.

joppiesaus

Avatar

Heb de trailer halfverwege uitgezet. Het ziet er goed uit allemaal maar teveel info die ik liever pas in de bios had willen weten.

KeesjeNL

Avatar

Geweldige trailers, maar stop ze (zoals Joppiesaus al schreef) inderdaad op de helft. Er wordt namelijk veel te veel uitgelegd in dat tweede deel.

Ed Crane

Avatar

He's back! Wederom met een nieuwe vrouw en ongetwijfeld is er wonderbaarlijk genoeg weer geen enkele seksuele spanning tussen de twee :D

M0vieFreak

Avatar

Ziet er top uit, ik kijk ernaar uit. :Y

NieuwsFilm

meest populair