Statham en Alba in 'Mechanic Resurrection' trailer

Statham en Alba in 'Mechanic Resurrection' trailer

Het vervolg op de film uit 2011.

Hieronder zie je de eerste trailer en een nieuw affiche voor Mechanic: Resurrection, het vervolg op de remake The Mechanic uit 2011. In de actiefilm zien we opnieuw Jason Statham in de hoofdrol als Arthur Bishop en hij krijgt back-up van onder meer Jessica Alba, Tommy Lee Jones en Michelle Yeoh.

In Resurrection speelt Alba de vriendin van Arthur Bishop. Zij wordt ontvoerd nadat Bishop eindelijk het gevoel had dat hij zijn gewelddadige verleden achter zich heeft gelaten. Hij wordt gedwongen de wereld over te gaan om meerdere onmogelijke aanslagen uit te voeren. En hij moet doen waar hij goed in is: de moorden moeten er uitzien als een ongelukje.



De film van regisseur Dennis Gansel (Die Welle, 2008) verschijnt op 1 september in de Nederlandse bioscoopzalen. Het eerste deel was overigens niet zo'n enorm groot financieel bioscoopsucces. Met een budget van $40 miljoen werd er wereldwijd $62,0 miljoen opgehaald. De Dvd-opbrengsten zijn bij Statham-films dan weer verhoudingsgewijs bijzonder sterk. Het affiche:

klik voor een vergroting

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/e222cc7.jpg][/url]

NieuwsFilm

meest populair