Eerste details over 'Ant-Man and the Wasp'

Eerste details over 'Ant-Man and the Wasp'

Regisseur Peyton Reed over relatie met 'Civil War.'

Verleden jaar was de Marvel Studios' film Ant-Man een zeer luchtige en vermakelijke toevoeging aan Marvels filmuniversum. Het personage van Paul Rudd keerde even geleden terug in Captain America: Civil War en komt waarschijnlijk in 2018 opnieuw in beeld, mogelijk in Avengers: Infinity War - Part I en gegarandeerd in Ant-Man and the Wasp. Regisseur Peyton Reed liet enkele details los over de film.

Tegenover Modern Myth Media vertelde Reed dat hij het geweldig vond om Ant-Man te zien in Civil War. In Ant-Man and the Wasp verandert er weinig aan zijn status: "Nou, hij is voortvluchtig in het grootste gedeelte van de eerste Ant-Man film. Hij wordt nu een nog grotere voortvluchtige." En als we hem zien dan heeft het personage Scott Lang "grote sprongen voorwaarts" gemaakt.

Ook laat hij weten dat Evangeline Lilly's een zeer belangrijk aandeel krijgt in de film: "Het is iets waar we naar uitkijken. Als comic-nerd heb ik altijd Ant-Man en Wasp altijd gezien als een team en veel van de volgende film gaat hierover. Hoe hun persoonlijke en professionele leven samengaat. Om haar helemaal als de Wasp te laten zien, is cool. We hebben haar al geïntroduceerd, maar nu kan het echt, met haar krachten en alles. Ze is dus zeker geen bijpersonage. Het is net zo goed haar film als die van Scott Lang."

Ant-Man and the Wasp staat gepland voor 18 juli 2018. Vlak daarvoor verschijnt Avengers: Infinity War - Part I op 3 mei 2018.



NieuwsFilm

meest populair