Gal Gadot over 'Justice League'

Gal Gadot over 'Justice League'

Ieder teamlid brengt een eigen 'smaak' naar de film.

Ondanks dat het nog dik een jaar duurt voordat Justice League in première gaat, is Warner Bros. al flink bezig met de reclamecampagne. Het idee is om de publieke opinie zo te draaien dat men de kritiek op Batman v Superman: Dawn of Justice vergeten is tegen de tijd dat de film in de bioscopen draait. Tegenover ComicBook vertelde actrice Gal Gadot over de dynamiek van het team.

”Ik denk dat we een erg interessante dynamiek hebben,” vertelde Gadot. ”Ik vind het leuk, het is zelfs grappig en ook anders. Elk personage brengt zijn eigen smaak en kleur naar het team. Dat is erg leuk om mee te spelen en het voelde geweldig, Ze zijn allemaal getalenteerd en ik heb een leuke tijd.”

Dat team bestaat natuurlijk uit Gadots Wonder Woman, Jason Momoa als Aquaman, Henry Cavill (Superman), Ben Afflecks Batman, Ezra Millers The Flash en Ray Fishers Cyborg. De film van regisseur Zack Snyder heeft ook al een synopsis.

Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en geïnspireerd door de zelfopoffering van Superman (Cavill) roept Bruce Wayne (Affleck) de hulp in van zijn nieuwgevonden bondgenoot, Diana Prince (Gadot) om een nog grotere vijand te verslaan. Samen werken Batman en Wonder Woman aan het samenstellen van een team van metamensen om het op te nemen tegen deze nieuwe bedreiging. Maar ondanks dit bijzondere team van helden – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – is het wellicht al te laat om de wereld te redden van een aanval van gigantische proporties. Vanaf 16 november 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair