'The Shallows'-scenarist schrijft bovennatuurlijke thriller 'Mary'

'The Shallows'-scenarist schrijft bovennatuurlijke thriller 'Mary'

Anthony Jaswinski is nog niet klaar met verschrikkingen op het water.

Enkele dagen geleden is de thriller The Shallows in de Verenigde Staten uitgekomen, waarin een gewonde en gestrande Blake Lively tegen een grote witte haai strijdt. Jaume Collet-Serra (Non-Stop) is verantwoordelijk voor de regie en Anthony Jaswinski voor het schrijfwerk. De laatstgenoemde scenarist is volgens Deadline bezig met de punten op de i te plaatsen van Mary.

Het mysterieuze project wordt omschreven als een bovennatuurlijke thriller en ziet hoe een familie met problemen een oud schip koopt bij een veiling. Ze hopen een chartermaatschappij te starten. Wanneer ze met het schip naar open en geïsoleerde wateren varen, ontdekken ze echter de huiveringwekkende geheimen die het schip bezit.

Het Amerikaanse Tooley Productions (A Perfect Getaway) heeft het script binnengesleept. Anthony Jaswinski is naast The Shallows ook verantwoordelijk voor de scripts van Vanishing on 7th Street en Kristy. Liefhebbers die naar de haaienfilm uitkijken, moeten helaas wat langer wachten. Wij kunnen vanaf 25 augustus in de bioscoopzaal plaatsnemen, Belgen vanaf 3 augustus.



NieuwsFilm

meest populair