Deborah Snyder legt uit waarom Jason Momoa de perfecte Aquaman is

Deborah Snyder legt uit waarom Jason Momoa de perfecte Aquaman is

En Momoa vertelt zelf over de rol.

Niet iedereen was blij toen onthuld werd dat acteur Jason Momoa gecast was als DC’s Aquaman. Producent Deborah Snyder legt uit waarom hij een perfecte keuze is. De opmerkingen werden onthuld door een fanaccount van DC Films, dat enkele foto’s van achter de schermen van Batman v Superman plaatste. Die foto’s gingen vergezeld met opmerkingen van Snyder.

”Jason is een fysieke aanwezigheid. Hij is enorm, een beetje eng, maar tegelijk warm en liefdevol,” aldus de producent. “We hadden het gevoel dat die eigenschappen perfect waren voor Aquaman.” Tegelijk vertelde Momoa over hoe het is om de rol te spelen:

”Toen Zack [Snyder] me benaderde, toen ik dat telefoontje kreeg, ik kan het je niet vertellen… Ik had gewild dat de camera’s aan het rollen waren op dat moment, want het laatste dat ik verwacht had, was dat hij Aquaman zou zeggen,” aldus Momoa. ”Maar toen ik erover nadacht vond ik het geniaal, want mijn volk zijn Kanaloa, Tagaloa en Maui. Dat zijn allemaal watergoden en dan ga je denken, ‘man, het is geweldig dat hij van deze afkomst is’. Hij is een mens en een god, hij is beiden en ik wil hem zien worstelen met het feit dat hij al die krachten heeft maar niet weet hoe hij ze moet gebruiken, omdat hij dat gewoon nooit geleerd heeft.”

Momoa zal voordat hij in 2018 een solofilm krijgt als Aquaman, eerst te zien zijn in Justice Leauge.



NieuwsFilm

meest populair