Humor

Verhelderende openingsscène voor 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Wat krijg je als je deze combineert met het slot van Man of Steel?

door Bram de Groot om 12:34 in Humor
Ondertussen is de verlengde R-rated versie van Batman v Superman: Dawn of Justice in de States verkrijgbaar via VOD en dit leidt er uiteraard toe dat beelden uit de film gebruikt worden door creatieve YouTubers. Hieronder zie je een aangepaste versie van de openingsscène van de film, waarin we Bruce Wayne (Ben Affleck) door Metropolis zien rijden terwijl deze door Superman (Henry Cavill) en zijn tegenstanders flink wordt verwoest.

De met Man of Steel versneden beelden geven vooral een betere indruk op waarom Batman uiteindelijk zo'n enorme hekel krijgt aan de man van staal. Verder wordt actie en gevolg veel duidelijker zichtbaar en is het niet meer gissen naar welke gebeurtenis er plaatsvindt tussen voornamelijk Superman en zijn tegenstander Zod, gespeeld door Michael Shannon.

De Ultimate Edition van de superheldenfilm verschijnt volgende maand in Nederland op schijf.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MenacE

Avatar

Voor mij was het al duidelijk.

Wel leuk gedaan trouwens.

nietselam

Avatar

Idd, leuk gedaan ja, vond dat trouwens heel gaaf gedaan aan het begin van bvs. De film opende heel sterk. Het begin van mos was ook al zo sterk, het gedeelte op krypton vond ik al zo ontzettend gaaf gedaan dat door die scenes alleen al de film voor mij niet meer stuk kon. Vond Zod sowieso een geweldige tegenstander. Is ook leuker om te zien dan een cgi villain.

MenacE

Avatar

Ja Zod was inderdaad heel goed neer gezet! Michael Shannon is geweldig! Smiley face

Muufley

Avatar

Goed opletten eh, want volgens Ed wordt de stad helemaal niet vernietigd en diegene die dat denken hebben dus niet goed opgelet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair