Nieuwe blik op originele Thanos uit 'The Avengers'

Nieuwe blik op originele Thanos uit 'The Avengers'

Toch een compleet andere dan uit 'Guardians of the Galaxy.'

In 2018 en 2019 zal Josh Brolins Thanos de superheldenwereld op zijn kop gaan zetten. De machtige villain zal in de tweeluik Avengers: Infinity War de Infinity Stones gaan verzamelen en dit zorgt ervoor dat het alle hens aan dek is voor de Avengers en andere helden in het Marvel Cinematic Universe. De mega-slechterik was al een paar keer te zien in het MCU en nu is er een nieuwe foto van de allereerste versie.

Hieronder gelijk de foto, welke werd verspreid door Ironhead Studios, verantwoordelijk voor vele (ongebruikte) ontwerpen, van personages tot kledij, in (superhelden)films.



In The Avengers (2012) zagen we Thanos voor het eerst. De Marvel-schurk werd toen gespeeld door Damion Poitier. Het personage was toen een combinatie van make-up, kostuums en visuele effecten. De Thanos die te zien was in Guardians of the Galaxy (2014) en Avengers: Age of Ultron (2015) was volledig CGI, waarbij Brolin de motion-capture verzorgde en de stem insprak.

Hieronder zie je een vergelijking tussen de eerste en de latere Thanos. Welke zou jij Marvel Studios en regisseurs Anthony en Joe Russo aanbevelen?



NieuwsFilm

meest populair