Algemeen

Gerucht: 'The Batman' speelt zich af in Arkham Asylum

Geeft Ben Affleck de fans hun zin?

door Bram de Groot om 08:49 in Algemeen
Al jaren willen fans dat Arkham Asylum wordt behandeld in een Batman-film. Tot op heden is dat nog niet echte gebeurd en in het aanstaande Suicide Squad zou de beruchte DC-gevangenis beperkt te zien zijn. Nu meldt het niet altijd even betrouwbare Batman on Film dat we in The Batman (niet officiële titel) de gevangenis wel goed in beeld krijgen.

In de film van schrijver Ben Affleck en co-schrijver Geoff Johns zou Batman opgesloten worden in Arkham Asylum. Daar zou hij het opnemen tegen zijn grootste vijanden. Aangezien Affleck eerder aangaf dat de film slechts delen uit bestaand materiaal gebruikt, moeten we geen directe verfilming verwachten van de game 'Batman: Arkham Asylum.'

Dit gerucht sluit aan op een eerder gerucht dat The Batman barstensvol zou zitten met slechteriken.

Vooralsnog lijkt het erop dat "The Batman" op 5 oktober 2018 of 1 november 2019 verschijnt. Mogelijk wordt er tijdens Comic Con in San Diego later deze week meer duidelijk over de Batman-film.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nietselam

Avatar

Ik hoop niet dat dat waar is, iig niet voor een hele film lang.
Het idee is op zich wel leuk maar iets te vroeg. We hebben zijn vijanden nog niet eens gezien en dan zal de eerste kennismaking met hun wel heel oppervlakkig zijn. Ze komen Batman tegen die ze vervolgens tegen de vlakte slaat. Maar nogmaals het idee is wel gaaf, lijkt op The Raid, ingesloten in een gebouw en zien te overleven maar dat kan hij beter bewaren voor latere batman film. Het is juist leuker als hij opgesloten wordt met schurken waarmee hij in eerdere films al een geschiedenis heeft opgebouwd. Suicide squad zal daar niet heel veel aan toe voegen denk ik.

Zou trouwens mooi zijn als ze het pak gebruiken van het plaatje hierboven, ziet er gaaf uit.

Shifty777

Avatar

Ik snap bovenstaand punt goed, al hoop ik wel dat ze veel van de sfeer en stijl van die games overnemen (evenals The Animated Series), omdat ik zeker ben dat dit een coole Batman-film kan opleveren.

Frietgezicht

Avatar

Klopt wel met het eerdere gerucht dat er veel badguys in de film te zien zullen zijn. Lijkt mij top,vertrouw Affleck uberhaubt wel met wat die ook van plan is.

M0vieFreak

Avatar

Dit zou erg vet zijn! Zal zeker weten een top film worden. Ben erg benieuwd welke verhaal(en) het zal volgen. :Y

NieuwsFilm

meest populair