SDCC2016: Nieuwe poster 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'

SDCC2016: Nieuwe poster 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'

Onthult eindelijk het personage van Ezra Miller.

Naast een poster voor Wonder Woman, gaf Warner Bros. ook een nieuw beeld van Fantastic Beasts and Where to Find Them vrij. Daarop zien we duidelijk dat hoofdpersoon Newt Scamander (Eddie Redmayne) zich in de Verenigde Staten bevindt. In een hoekje van de poster zien we eindelijk een blik op het personage van Ezra Miller. Hij speelt hierin de rol van Credence, de adoptiezoon van Mary Lou, die leiding geeft aan een club van Dreuzels die tegen tovenaars zijn.



De film gaat van start in 1926. Newt Scamander heeft net een wereldreis afgerond waarbij hij magische wezens zocht en over hen schreef. Op weg terug naar het Verenigd Koninkrijk, maakt hij een tussenstop in New York. Dat had zonder problemen kunnen gaan, als hij niet de No-Maj (het Amerikaanse woord voor Dreuzel) met de naam Jacob (Dan Fogler) tegen gekomen zou zijn en als de magische wezens gewoon in zijn koffertje waren gebleven. Wat volgt is een race tegen de klok om problemen voor toverwereld en die van de Dreuzels te voorkomen…

Fantastic Beasts is het eerste deel van een geplande trilogie. Regisseur is oudgediende van de Harry Potter-franchise David Yates. Het script komt van de hand van bedenkster J.K. Rowling, die ook al een scenario klaar heeft liggen voor het eventuele vervolg. Of dat er komt hangt nog af van de box office prestaties van deze film, maar dat zal vermoedelijk goed komen. In elk geval merken we het snel, want de film gaat op 16 november in première.

Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws



NieuwsFilm

meest populair