SDCC2016: Nieuwe trailer 'Doctor Strange'!

SDCC2016: Nieuwe trailer 'Doctor Strange'!

En er is een nieuwe poster!

Sinds de eerste trailer in april is er eigenlijk nog maar vrij weinig naar buiten gebracht rond de volgende Marvel-film, Doctor Strange. Met het Comic-Con panel is daar gelukkig verandering in gekomen. Hieronder kan je een gloednieuwe trailer boordevol nieuwe beelden van de film bekijken, die in november al in de bioscoop uitkomt, en ook is er een nieuwe poster!

In de film verliest neurochirurg Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) door een tragisch ongeluk het vermogen te opereren. In een zoektocht naar een manier om te genezen, gaat hij naar op zoek naar mysterieuze cultussen, en komt hij uiteindelijk terecht in Tibet. Daar vertelt iemand die enkel bekend staat als The Ancient One (Tilda Swinton) hem over meerdere werelden en andere dimensies. Het is het begin van een groot avontuur, waarin Strange het op moet nemen tegen meerdere schurken.



Naast Cumberbatch en Swinton heeft Scott Derrickson in de film ook nog Chiwetel Ejiofor (Karl Mordo), Rachel McAdams en Mads Mikkelsen gecast.

Doctor Strange dient volgens sommigen als opzet voor de strijd van de Avengers met Thanos (Josh Brolin) in de twee Infinity War-films. De release vindt op 3 november plaats.



Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws

NieuwsFilm

meest populair