SDCC2016: Brie Larson is 'Captain Marvel'!

SDCC2016: Brie Larson is 'Captain Marvel'!

En er is een logo voorde film.

Tijdens zijn Comic-Con panel heeft Marvel eindelijk onthuld wie de rol van Captain Marvel mag gaan spelen. Actrice Brie Larson is degene die het personage Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel mag spelen! Er is nog vrij weinig bekend over de film, al weten we dat er bijvoorbeeld een cameo gepland stond voor Avengers: Age of Ultron, maar dat men het toen te gehaast vond.

Nu zullen we Captain Marvel voor het eerst zien in Avengers: Infinity War, waarvan de opnames in november van start gaan. De eerste van die twee films komt in mei 2018 uit, de tweede in mei 2019. Verder staat de solofilm rond Captain Marvel gepland voor 7 maart 2019.

Carol Danvers is als we haar ontmoeten in de comics nog een normale vrouw die werkt voor de Amerikaanse luchtmacht. Als ze zich in de buurt van een explosie van Kree technologie bevindt, krijgt ze superkrachten en neemt ze de identiteit van Captain Marvel aan. Het script van de film wordt op dit moment geschreven door Nicole Perlman en Meg LeFauve. Er is nog geen regisseur. Hieronder het logo en een foto die Larson online plaatste nadat het nieuws onthuld was.





Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws



NieuwsFilm

meest populair