Charlie Hunnam niet terug voor 'Pacific Rim 2'

Charlie Hunnam niet terug voor 'Pacific Rim 2'

Ook Rinko Kikuchi keert niet terug om John Boyega te helpen bij de strijd tegen Kaiju.

Guillermo del Toro beloofde ons bij de aankondiging van Pacific Rim 2 nog dat een hele rits personages uit het origineel terug zou keren. Dat blijkt niet van toepassing te zijn op acteur Charlie Hunnam. Ook actrice Rinko Kikuchi. Tegenover Yahoo Movies onthulde Hunnam een versie van het script gelezen te hebben, maar niet beschikbaar te zijn.

”Ik las een vroege versie van wat ze gaan doen, en er was een versie van het verhaal waarin ik een erg grote rol had. Maar helaas hadden ze een erg strak schema waar ze zich aan moesten houden, en kon ik er geen tijd voor maken,” aldus Hunnam. Hij denkt wel dat het een leuke film gaat worden:

”Ze hebben iets erg spannends bedacht. Het is een significante vooruitgang, want je kan niet gewoon bij de pakken neerzitten en wat je eerder gemaakt hebt herhalen. Het voelt alsof ze dit echt verder willen brengen en iets origineels met het vervolg willen doen, dus het wordt cool.”

Dat nieuwe komt dan wellicht in de vorm van de nieuwe hoofdrolspeler, John Boyega, die nu een Jaeger-piloot speelt. Hij krijgt daar waarschijnlijk hulp bij van Scott Eastwood. Welke castleden uit het origineel wel terugkeren is nog niet zeker.

Pacific Rim 2 wordt geregisseerd door Steven S. DeKnight en komt in februari 2018 uit in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair