Matt Damon vat 'Bourne' films samen in 90 seconden

Matt Damon vat 'Bourne' films samen in 90 seconden

De acteur gaf een recap zodat iedereen bij is voor 'Jason Bourne'.

Komende donderdag is Jason Bourne in de bioscoop te zien. Maar de eerste drie Bourne- films verliepen soms zo snel, dat het toch moeilijk is voor de geest te halen, waar het verhaal nu precies staat.

Om het publiek te helpen, heeft Bourne himself Matt Damon een recap gemaakt van 90 seconden waarin hij je bij praat over alles dat er in de eerdere films gebeurde. Zo is iedereen weer helemaal op de hoogte rond Black Briar en zien we weer welke 'epic close quarters fist fights'- moves Bourne in huis heeft.



In de nieuwe film gaan we verder na de sprong in het diepe aan het einde van The Bourne Ultimatum. Jason Bourne keert nu terug in een instabiele wereld. Tegelijk wordt er een nieuw programma opgezet om hem op te jagen. Hij kan zich nu helemaal herinneren wie hij is en wil de laatste geheimen over zijn verleden ontrafelen.

De nieuwe film heeft naast Damon ook Tommy Lee Jones en Alicia Vikander in de hoofdrollen. Regie is wederom van Paul Greengrass. Hij nam ook voor de laatste twee Bourne- films met Damon de regie voor zijn rekening.

NieuwsFilm

meest populair