Marvel Studios past titels 'Avengers: Infinity War' aan

Marvel Studios past titels 'Avengers: Infinity War' aan

Tweeluik-plan in de prullenbak?

Eerder dit jaar lieten Civil War-regisseurs Anthony en Joe Russo weten dat ze de titels van de geplande Avengers: Infinity War-tweeluik zouden willen veranderen. Nu meldt TheWrap dat dit ook daadwerkelijk gebeurt.

Volgens de website heeft Walt Disney/Marvel Studios de titel van Part 1 aangepast naar Avengers: Infinity War en van Part 2 naar "Avengers Untitled". De verschijningsdata blijven onveranderd, namelijk 3 mei 2018 en respectievelijke 2 mei 2019.

In een gesprek met Uproxx eerder dit jaar zeiden de regisseurs: De films zijn twee erg verschillende films. Het is misleidend. De intentie is dat we ze veranderen, we hebben echter nog geen titels bedacht. Maar, ja, we gaan ze veranderen."

De naamsverandering komt na een reeks wisselende ervaringen met Part 1 en Part 2-films. Zo was er kritiek op het opdelen van Harry Potter and the Deathly Hallows en het laatste Hunger Games-deel Mockingjay en waren/zijn er de nodige problemen rond de splitsing van de verfilming van het Divergent-boek 'Allegiant'. Onlangs werd duidelijk dat ook Warner Bros./DC de geplande Justice League-tweeluik beschouwt als twee losstaande avonturen, gepland voor eind 2017 en de zomer van 2019.

UPDATE: Walt Disney en Marvel Studios hebben het nieuws via The Hollywood Reporter bevestigd. Avengers: Infinity War - Part 2 wordt nu als "untitled Avengers movie" gezien.



NieuwsFilm

meest populair