Jai Courtney: Tijd om 'Terminator'-franchise met rust te laten

Jai Courtney: Tijd om 'Terminator'-franchise met rust te laten

Maar hij wil wel tekenen voor een vervolg.

Jai Courtney sprak tijdens de promotie rond Suicide Squad over zijn rol in de Terminator-franchise. De acteur speelde een grote rol in de film, maar gelooft dat het tijd is om de boel met rust te laten. Dat is enigszins opmerkelijk, want gewoonlijk zeggen acteurs met alle plezier ja tegen vervolgfilms.

“Als het aankomt op Terminator, is het misschien tijd om de boel met rust te laten. Maar als ze er toch weer naar gaan kijken en zich er opnieuw in verdiepen en vinden dat er toch ruimte is voor nog een film, dan teken ik met alle plezier,” aldus Courtney.

Met die laatste woorden refereert hij vermoedelijk naar de verwarring die bestaat rond het geplande vervolg op Genisys. Eerder leek die na tegenvallende resultaten en een slechte ontvangst geannuleerd te zijn, maar volgens Arnold Schwarzenegger was het vervolg toch in de maak.

Het zal voorlopig in elk geval nog even duren voordat er een nieuwe film komt. Vermoedelijk zal studio Paramount Pictures even een flink gat willen laten vallen tussen een eventueel vervolg en Genisys, alleen al om het negatieve sentiment wat te laten afnemen.

NieuwsFilm

meest populair