Grote verantwoordelijkheid voor Tony Gilroy rond 'Rogue One: A Star Wars Story'

Grote verantwoordelijkheid voor Tony Gilroy rond 'Rogue One: A Star Wars Story'

En bekijk een foto van de U-Wing.

Niet alleen blijkt uit een artikel van The Hollywood Reporter rond Rogue One: A Star Wars Story dat Warner Bros. niet bepaald de enige studio is met problemen achter de schermen van een grote film, ook is er een nieuwe foto vrijgegeven die een van de ruimteschepen onthult.

Bronnen van THR vertellen dat Tony Gilroy, die meeschreef aan enkele Bourne-films en onder meer Michael Clayton regisseerde, helpt met de productie. Hij zou de leiding over de post-productie hebben gekregen en het stokje daarmee deels overgenomen hebben van regisseur Gareth Edwards.

Die zou een film hebben geleverd die niet helemaal bevalt bij de gespannen studiobazen bij Disney. Er hangt veel af van deze eerste spin-off in de franchise, als deze film het niet goed doet, zouden alle andere spin-offs nog meer onder de aandacht komen te staan en is het de vraag hoe levensvatbaar de spin-offs van de Star Wars saga zijn voor Disney.

Een insider stelt dat de samenwerking tussen Edwards en Gilroy goed gaat en dat eerstgenoemde goed meewerkt. Vreemd is dat niet: naar het schijnt kwam Edwards ook al in de problemen met Godzilla en hielp Gilrol hem toen ook uit de problemen. “Er is geen sprake van twee editing kamers, ze zitten allemaal samen met hun eigen ideeën. Tony heeft een sterke mening, maar ze werken allemaal samen.”

Gilroy zou ook actief meegewerkt hebben met de heropnames van enige tijd geleden. Die duurden meer dan een maand en vonden plaats onder leiding van Gilroy. Onder meer het einde van de film moest opnieuw opgenomen worden.

Tot slot hebben we nog het nieuwe schip van de Rebellen. Dat is de U-Wing, een transportschip dat helpt de rebellentroepen zo snel mogelijk in het hart van het slagveld te krijgen. Hieronder een foto.



NieuwsFilm

meest populair