Jonah Hill vond grap van Leonardo DiCaprio geslaagd

Jonah Hill vond grap van Leonardo DiCaprio geslaagd

"Ik schrok me de pleuris."

Komiek Jonah Hill is meestal zelf de persoon die een grapje uithaalt of iemand aan het lachen probeert te krijgen, maar van de week was Leonardo DiCaprio aan de beurt om Hill een dienst te bewijzen. De 32-jarige 21 Jump Street-acteur liep alleen op straat in New York toen zijn Wolf of Wall Street-collega achter hem aan rende met een telefoon op hem gericht. DiCaprio wilde een amateur-paparazzo uitbeelden om zijn vriend de stuipen op het lijf te jagen.

De missie was geslaagd, onthulde Hill aan E! News toen hij de première van zijn nieuwste film War Dogs bijwoonde. "Het is een krankzinnig verhaal. Het was gewoon erg grappig. Ik zag het absoluut niet aankomen, ik schrok me de pleuris."

Bekijk hieronder de bestorming van DiCaprio, die door echte paparazzi is vastgelegd. Het komische drama War Dogs, van regisseur Todd Phillips, komt over twee weken uit in de Nederlandse bioscoop. Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen en volgt twee twintigers (Hill en Miles Teller) die tijdens de Irakoorlog van de overheid de opdracht krijgen om de Amerikanen in Afghanistan van wapens te voorzien.



NieuwsFilm

meest populair