Veel scènes Joker uit 'Suicide Squad' gehaald

Veel scènes Joker uit 'Suicide Squad' gehaald

Jared Leto lijkt er niet zo blij mee te zijn.

De kritiek op David Ayers Suicide Squad maakt dat cast en crew zich in de media moeten uitlaten over hoe ze naar de film kijken. Zo natuurlijk ook acteur Jared Leto, die de rol van de Joker speelt. Zijn rol is er een die na het goed ontvangen werk van Heath Ledger in The Dark Knight extra onder de aandacht kwam te staan en dat leidt tot vragen over de oorspronkelijke rol die hij in Suicide Squad zou hebben.

Sommigen vinden het namelijk maar vreemd dat hij zo beperkt aanwezig is. Leto zelf lijkt daar ook niet heel tevreden over te zijn. ”Zijn er scènes die er niet uit gehaald zijn? Ik vraag het je. Er zijn zo veel scènes uit die film gehaald, dat ik niet eens zou weten waar te beginnen,” aldus Leto tegenover IGN. ”Stel dat ik binnenkort dood ga, dan zullen ze vermoedelijk snel te zien zijn. Dat is het goede nieuws van de dood van een acteur, al dat spul komt dan naar buiten.”

Eerder al werd regisseur Ayer gevraagd naar zijn mening rond Suicide Squad. Hij vertelde toen dat dit zijn versie van de film is en dat er misschien tien minuten aan verwijderde scènes zijn. De woorden van Leto lijken een ander beeld te schetsen en scheppen verwarring, die des te groter wordt als je kijkt naar het productieproces dat achter de film schuil ging.

Suicide Squad draait op dit moment in de bioscoop. Wat vind jij van Jared Leto’s interpretatie van de Joker?



NieuwsFilm

meest populair