Concept-art 'Suicide Squad' toont alternatieve Joker

Concept-art 'Suicide Squad' toont alternatieve Joker

En er zijn 6 of 7 versies van de film; ga na welke er nu draait.

Voor wie Suicide Squad ondertussen heeft gezien, kan niet ontgaan zijn dat The Joker, gespeeld door Jared Leto, er bijzonder opvallend uitzag met zijn vele tatoeages, sieraden en opvallende kleding. In het boek 'Suicide Squad: Behind the Scenes with the Worst Heroes Ever' van Signe Bergstrom krijgen we een blik op enkele alternatieve concept-art.

Veel versies


Maar eerst wat meer nieuws over de versies die er inloop zouden zijn. Dit blijken er maar liefst 6 of 7 te zijn. Regisseur David Ayer bevestigde dit tegenover Empire. Hij beschrijft zijn film als een “anarchic punk rock art movie” en de versie die nu in de bioscoop draait zou de "Dossier Cut" zijn. Er zou geen R-rated versies bestaat, zoals bij Batman v Superman. Wel is er een lineaire versie getest, maar deze zou tot te veel vraagtekens hebben geleid bij testpubliek. De "Dossier Cut" heeft dit opgelost.

Box Office

Ondertussen draait de zeer wisselend ontvangen film succesvol in de wereldwijde bioscoopzalen. De score staat op een ruim $280 miljoen na slechts een paar dagen. De vraag is hoe lang dit succes kan aanhouden. Op de maandag noteerde Suicide Squad zo'n $13,1 miljoen in de States en dat is iets minder dan de $15,0 miljoen die Batman v Superman: Dawn of Justice scoorde op de eerste maandag na het premièreweekend.

De verwachting is dat Suicide Squad in het tweede weekend een forse terugval krijgt in omzet. Een klein voordeel is dat er geen heel grote nieuwe titels in première gaan. Omstandigheden die Batman v Superman overigens ook kende.

Concept-art van de Joker



















NieuwsFilm

meest populair