'Wonder Woman' wordt "volgende puinhoop"

'Wonder Woman' wordt "volgende puinhoop"

Regisseur reageert op een open brief.

Neem dit bericht met een korreltje zout, aangezien het niet duidelijk is of degene die op de website Pajiba een open brief gericht aan Kevin Tsujihara, de grote baas van Warner Bros. Entertainment, heeft geplaatst ook daadwerkelijk een oud-medewerker is van de studio achter de DC-films. De persoon dit dit beweert laat in zijn brief onder meer weten dat het ook bij de productie van Wonder Woman een puinhoop is.

Open brief


Als eerste hieronder een passage uit de open brief van de mogelijk oud-medewerker van Warner Bros., gericht aan CEO Tsujihara: "Waar ben je eigenlijk mee bezig? Ik zou wensen dat je door God gedwongen zou worden om vanuit een auto te leven totdat je een #1 film van het jaar oplevert. Misschien zou Wonder Woman dan niet zo'n puinhoop zijn. Probeer je niet te verschuilen achter de grootse trailer. Mensen van binnen bevestigen nu al dat het een nieuwe puinhoop is. Het is bijna indrukwekkend hoe je continu dezelfde producenten en medewerkers beloont voor het maken van dezelfde fouten, steeds opnieuw."

Ook regisseur en producent Zack Snyder ("Zack Snyder is not delivering") en onder meer zijn Man of Steel ("Man of Steel was een Box Office mislukking in plaats van een moderne klassieker die je zou verwachten.") staan er niet goed op bij de mogelijk oud-medewerker en hij vindt dat de CEO sowieso mager optreedt: "Je snapt het gewoon niet. En het zijn niet alleen de DC-films. Jupiter Ascending. Get Hard. Hot Pursuit. Max. Vacation. Pan. Point Break. Je denkt dat een andere Jungle Book een goed idee is."

Regisseur reageert al

Een reactie van regisseur Patty Jenkins' verscheen niet veel later op Twitter: "Wow, zag net de berichten dat WW problemen heeft. Echt waar? Dit is echt complete onzin. Verzonnen! Heeft iemand een bron? Dat lukt niet, aangezien het onjuist is. Geloof niet in de hype mensen. Iemand probeert valse geruchten te verspreiden. Alleen als je betrokken bent bij deze dingen dat realiseer je je hoe nep deze info is. Laat me jullie geruststellen. Niets wat we nu doen is door iemand een puinhoop genoemd. En dat is een feit. De echte waarheid is dat tijd zal uitwijzen dat deze brief nep is, en snel ook."

Uiteraard kan dit gewoon een teleurgestelde fan zijn die zich voordoet als een (oud) insider. Maar ja, waar rook is vuur en de Batman v Superman en Suicide Squad zijn zowel door de critici als het publiek erg wisselend ontvangen en vooral over het productieproces van Suicide Squad is ondertussen voldoende geschreven. Lees het complete betoog en oordeel zelf.

De coole eerste beelden!

Hieronder nogmaals die "grootse trailer" van Wonder Woman, te verschijnen op 1 juni 2017.



NieuwsFilm

meest populair