Blu-Ray Preview: 3D Collector’s Edition van 'Star Wars: The Force Awakens'

Blu-Ray Preview: 3D Collector’s Edition van 'Star Wars: The Force Awakens'

Met veel nieuws, waaronder extra verwijderde scènes.

Eerder dit jaar verscheen al de Blu-ray uitgave van Star Wars: The Force Awakens. Op de verder prima uitgave was wel wat commentaar; er was geen 3D-schijf meegeleverd. Overduidelijk een verkooptrucje die eerder en ongetwijfeld succesvol werd ingezet bij bijvoorbeeld Avatar uit 2009. De details over de 'Star Wars: The Force Awakens – 3D Collector’s Edition.' tref je hieronder.

Naast een schijf met de 3D-versie wordt de uitgave extra aangeprezen met een schijf fonkelnieuw bonusmateriaal. De Nederlandse versie bevat ook een gewone 2D Blu-ray disc en een HD-schijf met de extra's.

Verschijningsdatum

In de States verschijnt de 3D Blu-ray uitgave op 15 november, maar in Nederland mogen we de "verzameleditie" naar verluidt al op 2 november verwelkomen. Dit was wel anders dan bij de eerste versie. Hieronder de trailer de release van de 'Star Wars: The Force Awakens – 3D Collector’s Edition:'



Bonusmateriaal

En dan die nieuwe bonusmaterialen. Er zijn nieuwe featurettes, een track met audiocommentaar van de regisseur J.J. Abrams en een aantal nieuwe verwijderde scènes. De complete lijst hieronder:

  • Audio Commentary with J.J. Abrams – De regisseur onthult de creatieve en complexe keuzes die hij moest maken tijdens het ontwikkelen van de eerste film in de nieuwe Star Wars trilogie.

  • Foley: A Sonic Tale – Foley artists / Geräuschemacher bestaande uit nieuw talent en de pro's verenigden om de wereld van Star Wars: The Force Awakens tot leven te wekken met geluidseffecten.

  • Sounds of the Resistance – Hoor hoe het epische geluid van Star Wars: The Force Awakens de Star Wars legende voorwaarts brengt.

  • Deleted Scenes – Vier niet eerder vertoonde scènes die de eindversie niet haalden.

  • Dressing the Galaxy – Kostuumontwerper Michael Kaplan onthuld hoe de kostuums van de originele Star Wars films werden gebruikt voor de nieuwe generatie.

  • The Scavenger and the Stormtrooper: A Conversation with Daisy Ridley and John Boyega – De twee nieuwe sterren delen hun ervaringen over het samen werken aan het avontuur en het onderdeel uitmaken van Star Wars.

  • Inside the Armory – Neem een fascinerende tour door langs het ontwerp en de creatie van de wapenarsenaal in Star Wars: The Force Awakens.

  • Classic Bonus Features
– Het Blu-ray uitgave]bonusmateriaal wat ook op de eerder verschenen schijf stond.

Cover

Uiteraard zitten de schijven verpakt in een mooi hoesje. Hieronder de vrijgegeven beelden:







De Nederlandse set:



NieuwsFilm

meest populair