'Captain Marvel' wordt anders vanwege Green Lantern

'Captain Marvel' wordt anders vanwege Green Lantern

Die weg willen ze uiteraard niet bewandelen bij Marvel.

Tijdens de Any Time With Vin Forte Podcast heeft schrijver Nicole Perlman een update gegeven over de verhaallijn van Marvel Studios' Captain Marvel. Het blijkt dat er heel wat aan haar herkomst wordt veranderd om misverstanden met DC's Green Lantern te voorkomen.

"Ik denk dat ik niet eerder een project heb gehad waarbij ik goed moet nadenken over de impact die het kan hebben. Ze is zo'n verschrikkelijk retegaaf personage en Kelly Sue DeConnick heeft recent een zeer gaaf verhaal rond haar vertelt," aldus de schrijfster van het script van Guardians of the Galaxy (2014). "Maar dat is nou juist het ding. Als je de de comics een op een wil verfilmen dan is haar herkomstverhaal overeenkomstig met die van Green Lantern. En dat is overduidelijk niet wat we willen doen. Er wordt veel opnieuw bedacht. Ook moeten we nagaan wat er in de andere Marvel-films gebeurt. Haar verhaal moet uniek blijven en passen in die wereld. Gelukkig schrijf ik met een partner [Meg LeFauve] en als het ons lukt wordt het een echt leuke en retegave superheldenfilm."

Recent werd duidelijk dat het titelpersonage wordt gespeeld door Brie Larson, Oscar-, BAFTA- en Golden Globe-winnares voor haar rol in Room (2015). Onlangs teaste ze al de film met onderstaande post:




En hieronder zie je ook een fan-made afbeelding van Larson als Carol Danvers / Captain Marvel. De film moet mogelijk geregisseerd worden door Elizabeth Wood, de onbekende regisseur van het binnenkort te verschijnen White Girl. Captain Marvel staat gepland voor maart 2019.



NieuwsFilm

meest populair