Ezra Miller over vrolijke 'The Flash'

Ezra Miller over vrolijke 'The Flash'

Hij heeft er ontzettend veel zin in.

The CW’s The Flash is hard op weg naar zijn derde seizoen en ondertussen werken Warner Bros. en DC Comics vrolijk verder aan een speelfilm rond het personage. Hoofdrolspeler is Ezra Miller, die kortgeleden nog zeer positief sprak over de harde kritiek op Suicide Squad en hoe het hem juist motiveert om Justice League zo goed mogelijk te maken.

Nu spreekt hij echter over de solofilm voor zijn personage, die hij met regisseur Rick Famuyiwa maakt. Hij legt uit dat het de “intentie is om er een extreem leuke en iets bovenmenselijks en tegelijk diep menselijks” van te maken. “Dat is wat we ervan proberen te maken en ik denk dat Rick zijn hart en geest op de juiste plek heeft zitten, gecombineerd met zijn ervaring als filmmaker, zoals bewezen wordt met Dope, en een perfecte film kan maken.”

Miller vertelde verder over de recent gecaste Kiersey Clemons, die de rol van Iris West gaat spelen. “Kiersey is geweldig. Ik heb de kans gehad om met haar te proeflezen en wat verkennend acteerwerk te doen om onze chemie te testen… de resultaten van die experimenten waren erg positief. Ik ben erg blij met wat deze mensen met zich meedragen en erg blij dat iedereen het best mogelijke wil maken.”

The Flash heeft een scenario van regieduo Phil Lord en Chris Miller. De film staat gepland voor 2018.



NieuwsFilm

meest populair